Terug naar het overzicht  

Maatwerkbedrijf Amival opent een bijzonder gebouw

Maatwerkbedrijf Amival opende op 28 september een nieuwe vestiging aan de Tieblokkenlaan in Turnhout, op een boogscheut van het hoofdgebouw aan de Everdongenlaan. Het nieuwe gebouw is voorzien van de modernste technieken en twee cleanrooms. Met deze uitbreiding kan Amival bedrijven uit de medische wereld, de farmaceutische industrie en de gezondheidssector nog beter van dienst zijn. ‘Door ons verder te specialiseren en in te spelen op specifieke noden zullen we verder kunnen groeien’, vertelt Algemeen Directeur Jan Boeckx.

Amival voert vooral arbeidsintensieve opdrachten uit. Dat doet het voor een brede waaier aan klanten, van eenmanszaken tot multinationals. Het bedient ook veel klanten uit de healthcare-sector. Daar gelden strenge voorschriften, die bijzondere infrastructuur vergen.

Het nieuwe gebouw beschikt o.a. over twee cleanrooms. Dat wil zeggen dat alles er heel zuiver wordt gehouden. Door een drukverschil te creëren worden stofdeeltjes en andere onzuiverheden er uit de lucht gefilterd. Medewerkers moeten er ook speciale kledij dragen. Directeur Jan Boeckx: ‘Zo kan alles perfect gecontroleerd en veilig verlopen.’

Meer weten? Hieronder vindt u de artikels die in Gazet van Antwerpen en Trends verschenen en de reportage op RTV.

Gepubliceerd op: 27-09-2017