Terug naar het overzicht  

Save the date! Congres Groep Maatwerk op 12 oktober

Op donderdagavond 12 oktober organiseert Groep Maatwerk haar jaarlijkse congres in het Lamot Congrescentrum in Mechelen. Op de agenda: netwerking, véél netwerking, maar ook en vooral sprekers die blijven plakken. Economische en sociale uitdagingen, maatschappelijke evoluties, tendenzen binnen en buiten onze sector: we gaan geen thema uit de weg.  Ontmoeting, interactie en debat worden de sleutelwoorden van de avond.

Herman Van Rompuy (voormalig voorzitter van de Europese Raad en huidig voorzitter van de denktank European Policy Center), Dirk Vyncke (Erevoorzitter van de Onderneming van het Jaar 2016), Grete Remen (onderneemster/politica), Peter Degadt (Gedelegeerd bestuurder Zorgnet-Icuro), Geert Gielens (hoofdeconoom van Belfius), Maxime Loose (VIGOR Unit), … Het is slechts een eerste greep uit de mensen die u op 12 oktober zullen uitdagen en inspireren.

We richten ons met dit congres traditiegetrouw naar directieleden en bestuurders van onze leden, maar gezien het belang dat wij hechten aan de relaties met onze stakeholders bent ook u van harte welkom.

Het volledige programma volgt eind augustus, maar noteer donderdagavond 12 oktober (16 uur) dus zeker al in uw agenda.

Gepubliceerd op: 17-07-2017