Terug naar het overzicht  

Aan de slag rond voedseloverschotten?

Komosie organiseert in februari volgende infosessies voor organisaties die aan de slag willen rond voedseloverschotten.

  • Op 8 februari: Lerend Netwerk sociaal aan de slag met voedseloverschotten. Sociale (economie) organisaties en lokale besturen die reeds aan de slag zijn met voedseloverschotten wisselen er praktijkervaringen uit rond actuele thema‚Äôs. Klik hier voor meer info en om in te schrijven.
  • Op 20 februari: Welkom in de sector Foodsavers, sociaal aan de slag met voedseloverschotten. Wil je sociale (economie) organisatie of lokaal bestuur starten sociaal aan de slag te gaan met voedseloverschotten? Of heb je, als ervaren organisatie, nieuwe medewerkers, die je wil inwerken in deze (boeiende) materie? Op een halve dag krijg je een kort en krachtige introductie wie hoe sociaal aan de slag is met voedseloverschotten in Vlaanderen en hoe je er zelf best mee kan beginnen. Klik hier voor meer info en om in te schrijven.

Met steun van de Vlaamse overheid ondersteunt KOMOSIE, als expertisecentrum en aanspreekpunt, ook in 2018 sociale economie bedrijven, sociale organisaties en lokale besturen die sociaal aan de slag te gaan met voedseloverschotten of die hiermee willen starten in Vlaanderen. Meer info: www.komosie.be/voedselverlies en www.foodsavers.be

Gepubliceerd op: 19-01-2018