Terug naar het overzicht  

Dream day bij maatwerkbedrijf Mivas

Een grote organisatie effectief en efficiënt met goesting doen draaien. Het laten samenwerken van verschillende entiteiten. De afdelingen en teams over het muurtje laten meedenken. De uitdagingen zijn groot. Zo ook bij maatwerkbedrijf Mivas. Daarom nam de directie het initiatief om hierrond gericht aan de slag te gaan tijdens een dag voor het volledige omkaderingspersoneel. De dream day was geboren!

De externe begeleiding werd in handen gelegd van de vormingscel van Groep Maatwerk, die hiervoor samenwerkte met Jan Somers – sinds vele jaren als coach en begeleider actief, ook in de sector van de maatwerkbedrijven.

Op zaterdag 21 november 2017 tekende het quasi voltallig omkaderingspersoneel van Mivas present in het Hof van Aragon in Lier. Er werd geanalyseerd, gebouwd, getekend, gedroomd en expressie gegeven aan de droom (onder andere door een tekening van de hand van Axelle Vanquaillie). Maar het bleef niet bij dromen alleen! Er werden heel concreet gedragspraktijken benoemd die nodig zijn om de droom realiteit te laten worden. Na afloop van de dag was de goesting om aan de slag te gaan met de afspraken, erg groot.

To be continued dus!

Gepubliceerd op: 04-12-2017