Terug naar het overzicht  

Wase Werkplaats wint de Supply Chain Award - Prize of the Audience 2018

W-pharma, een divisie van maatwerkbedrijf Wase Werkplaats en MURIS wonnen de Publieksprijs op de 15de editie van de Supply Chain Award van PICS en VIB. Beide partners kregen de Publieksprijs uitgereikt voor hun digitale supply chain, waarbij risico’s inzake patiëntveiligheid worden uitgesloten.

W-pharma, is co-packer voor de farmaceutische industrie en de zorgsector. Parallel met de realisatie van een nieuwe productiesite is de afgelopen maanden volop ingezet op een Digitale Supply Chain. Binnen de nieuwe infrastructuur, voornamelijk om de risico’s binnen de supply chain te beheersen, zijn alle operationele en administratieve processen niet alleen geoptimaliseerd maar ook gedigitaliseerd.

Voor de leiding over de realisatie van dit project heeft W-pharma beroep gedaan op MURIS.

Lucas Marain, CEO van Wase Werkplaats: Met W-pharma tonen we aan dat er geen tegenstelling is tussen technologie en duurzame tewerkstelling. Door de realisatie van dit project kunnen wij vandaag een antwoord bieden op de meeste vragen van onze klanten. Niet alleen kunnen we primair en secundair verpakken maar ook medicijnen serialiseren en unidoseren. Hiermee versterken wij onze marktpositie als KMO en garanderen wij werkgelegenheid voor de toekomst voor onze 700 medewerkers. ”

Gepubliceerd op: 22-11-2018