Algemene gegevens

Naam: IJsedal vzw

Adres: Schavei 75, 3090 Overijse

Telefoon: 02/686 09 20

Fax: 02/687 33 28

Email: info@ijsedal.be

Website: www.ijsedal.be

Activiteiten

Groenzorg
Onder begeleiding van een professionele vakman/monitor komt onze mobiele ploeg bij u het tuinonderhoud uitvoeren. Zowel bij particulieren, bedrijven als openbare besturen komen wij langs. We onderhouden alles van tuinen tot parken en bedrijfsterreinen. Een overzicht van wat de groendienst allemaal te bieden heeft:
 • Gras maaien op regelmatige basis
 • Snoeien van hagen, struiken en bomen
 • Rooien van struiken
 • Bloemperken verzorgen
 • Bemesten
 • Opruimen van bladeren
 • Opruimen van zwerfvuil
 • Ecologisch bestrijden van onkruid
Schilderdienst
Schilder- en behangwerken nodig in uw woning of bedrijfsgebouw? De schilderdienst is er voor u! Muren, plafonds, vloeren, deuren, ramen, trappen,... wij gaan geen uitdaging uit de weg. Onder begeleiding van een professionele vakman zorgen wij voor een volledige opknapbeurt van uw woning of kantoor. Wij werken nauwkeurig en laten de werkplek net en proper achter. Er kan binnen of buiten geschilderd worden. Wij doen tevens de voorbereidende werken en kunnen ook advies geven. Wij werken met zorg en met kwalitatieve producten.
Consumentenverpakking en bundels
Consumentenverpakkingen maken is onze specialiteit. Per twee, drie, per zes, met of zonder gadget, onze producten vindt u in de rekken van grootwarenhuizen. Wij kunnen zowel producten bundelen met de traditionele krimpmethode of met de nieuwere banderolleermethode. Banderolleren houdt in dat er een bandje rond de gebundelde producten gaat in plaats van krimpfolie, dit verbruikt minder plastiek en is dus duurzamer.
Herverpakking en goodiebags
Zowel voor grote bedrijven als voor kleine KMO’s herverpakken wij op een snelle en kwaliteitsvolle manier de producten. Volgens uw wensen en behoeften, behandelen wij uw goederen en verzorgen wij speciale commerciële acties, zodat zij aan de eindconsument kunnen aangeboden worden.
Voedselverpakking
Voor het mengen en verpakken van droge voeding behaalde IJsedal het IFS-Food 7 certificaat. Zo kan u gerust zijn dat uw voedsel correct verpakt wordt. Momenteel verpakken we snoepgoed en crackers.
Papier en nabewerking
Samen met lokale drukkerijen verzorgen wij uw documenten en staan wij in voor op uw maat gemaakte producten. Mailings op maat, boekjes maken, bundelen van folders… Het kan allemaal! IJsedal beschikt ook over papiersnijmachines met een mesbreedte tot 115cm, en kan ook papier na het snijden semi automatisch herstapelen op volledige paletten. Papier- en kartonresten worden samengeperst en gerecycleerd.
 • Plakken, plooien, bundelen, tellen, wegen, nieten, perforeren, rivetteren.
 • Maken en vullen van displays
 • Verpakken in krimpfolie of blister
 • Samenstellen pakketten en displays
 • Conditioneren van allerhande onderdelen
Verzending en mailings
Het samenstellen van pakketjes (per stuk of in grote series) en ze verzenden per snelpost. IJsedal werkt hiervoor samen met Bpost die dagelijks de klaargemaakte pakjes en brieven komt ophalen. Voor de postpakketten krijgt de bestemmeling een email met een track & trace-code. IJsedal neemt, indien de klant dit wenst, ook zijn volledige logistieke flow over: stockage, voorraadbeheer, picken en packen om de pakketten samen te stellen en dit via onze eigen ERP Navision, of via het systeem van de klant. Afhankelijk van de wensen van de klant kan de verzending gebeuren binnen de 48 uur na aanvraag. Bij dringende gevallen binnen de 24 uur. IJsedal heeft ook apparatuur om te frankeren, enveloppen te personaliseren alsook een automaat om ze aan hoge snelheid te vullen.
Enclave
Onze mobiele teams (enclavewerking) staan paraat om bij u op locatie te komen werken. In samenwerking met u komen onze medewerkers in u bedrijf werken. Zo kunnen we voor u repetitief werk opnemen en afwerken. Bijvoorbeeld sorteren en opruimen van archieven.