Algemene gegevens

Naam: IJsedal vzw

Adres: Schaveistraat 75, 3090 Overijse

Telefoon: 02/686 09 20

Fax: 02/687 33 28

Email: info@ijsedal.be

Website: www.ijsedal.be

Activiteiten

Groenzorg
Onze medewerkers verzorgen zowel bij particulieren, bedrijven als openbare besturen het groenonderhoud van tuinen, parken en bedrijfsterreinen.
  • Maaien van gazon
  • Snoeien van struiken en hagen
  • Opruimen van zwerfvuil
  • Ecologisch bestrijden van onkruid
Verfafdeling
Schilder- en behangwerken in uw woning of bedrijfsgebouw. Onder begeleiding van een professionele vakman zorgen wij voor een volledige opknapbeurt van uw woning.
Klusjes
De recente opgerichte afdeling kan bijna elk werk aan. Alle karweien worden uitgevoerd door eenzelfde ploeg, wat maakt dat het werk voor u als klant eenvoudiger en aangenamer wordt.
Krimp
Consumentenverpakkingen maken is onze specialiteit. Per twee, drie, per zes, met of zonder gadget, onze producten vindt u in de rekken van grootwarenhuizen.
Conditionering
Zowel voor grote bedrijven als voor kleine KMO’s herverpakken wij op een snelle en kwaliteitsvolle manier de producten. Volgens uw wensen en behoeften, behandelen wij uw goederen, verzorgen wij speciale commerciële acties, zodat zij aan de eindconsument kunnen aangeboden worden.
Papier
Samen met lokale drukkerijen verzorgen wij uw documenten en staan wij in voor op uw maat gemaakte producten. Verschillende grote financiële instellingen maken vandaag reeds gebruik van onze diensten.
Verzending
Wij staan in voor het beheer en de verzending van steunpakketten in kader van de acties georganiseerd door 11.11.11, Broederlijk Delen, ….
Enclave
In samenwerking met lokale bedrijven gaan wij een partnership aan waarbij onze medewerkers in het bedrijf zelf tewerkgesteld worden. Voor een klant uit Overijse maken wij verpakkingskisten en vormen onze mensen één team met de werknemers van het bedrijf.