Terug naar het overzicht  

De Groep Maatwerk vormingsbrochure 2021 is beschikbaar!

Groep Maatwerk is proud to present: de nieuwe opleidingsbrochure 2021. Een brochure vol coronaproof, boeiende en praktijkgerichte opleidingen, op maat van de noden binnen onze sector.

Onze vier Flexipacks, een snelle en budgetvriendelijke oplossing voor economische werkloosheid, zijn intussen een vaste waarde in ons aanbod.

Maar in 2021 kan je ook een aantal nieuwe zaken verwachten:

  • ‘Wat zou jij (van DSB collega’s) willen leren?’ is het vertrekpunt van een ‘BLITStraject’. BLITS staat voor Begeleid Leren In Teams en is een gloednieuwe vorm van leren. In tegenstelling tot klassieke opleidingen kies jij zelf het leervraagstuk waar je in samenwerking met andere collega’s kennis en expertise over wilt opbouwen.
  • Skillslabs is een vorm van high impact trainen waarbij een kleine groep deelnemers (maximum zes personen) gedurende drie uur continu en actief gesprekstechnieken inoefenen. Elke Skillslabs is gericht op één vaardigheid en wordt gekoppeld aan de praktijk (maatwerkbedrijf) van de deelnemers.
  • Onze ‘Basisopleiding voor begeleiders in maatwerkbedrijven’ kreeg een make-over. Om jullie als vormingsmedewerker een duidelijk beeld te geven over de inhoud van deze zes vormingsdagen, hebben we er dit jaar voor gekozen om een uitgebreid overzicht te geven in deze opleidingsbrochure.
  • Gezien de meerwaarde van online leren het afgelopen jaar zeer duidelijk is geworden, ontwikkelen we dit jaar korte online leermodules voor maatwerkers van ongeveer twee uur per thema. Zo kunnen jullie zelf aan de slag op een rustiger moment en kunnen jullie kiezen voor een thema dat speelt binnen jullie maatwerkbedrijf.

Beantwoordt ons vast opleidingsaanbod niet aan jullie opleidingsnood? Groep Maatwerk heeft de nodige expertise in huis om een opleiding op maat van jullie organisatie uit te werken.

Contacteer ons voor al je (aan)vragen via  016/82.76.40 of  vormingscel@groepmaatwerk.be.

Gepubliceerd op: 20-10-2020