Nieuwe WerkVormen rond de Maatwerkcoach
Gepubliceerd op: 14-07-2022

Monitor, werkvloerbegeleider, teamcoach, teambegeleider, werkleider, één van de vele benamingen die worden gegeven aan de maatwerkcoach.

Lees meer  

Opleidingsaanbod Groeilabz najaar
Gepubliceerd op: 28-06-2022

In het najaar lanceren we een nieuw opleidingsaanbod vanuit “Groeilabz” (uitgewerkt door Groep Maatwerk in samenwerking met Verso en zijn leden-federaties).

Lees meer  

Testimonials jonge maatwerkers
Gepubliceerd op: 14-06-2022

Waarom als jongere aan de slag gaan in een Maatwerkbedrijf? Deze 3 jonge maatwerkers vertellen jullie het graag!

Lees meer  

Ambassadeur Groep Maatwerk in de pers!
Gepubliceerd op: 20-05-2022

De aanstelling van Rf-Technologies tot ambassadeur van Groep Maatwerk werd opgenomen in de communicatie van Agoria en VOKA.

Lees meer  

Groep Maatwerk zoekt vormingsmedewerker
Gepubliceerd op: 05-05-2022

Voor de versterking van haar VTO-cel is Groep Maatwerk nog zoek naar een vormingsmedewerker. De VTO-cel ontwikkelt en geeft vorming en training in maatwerkbedrijven in heel Vlaanderen. Ons opleidingsaanbod richt zich zowel tot de maatwerkers als de maatwerkcoaches en de medewerkers van de sociale dienst.

Lees meer  

Rf-Technologies ambassadeur Maatwerkbedrijven 2022
Gepubliceerd op: 26-04-2022

Rf-Technologies is de ambassadeur Maatwerkbedrijven 2022.  Rf-Technologies, dat oplossingen voor passieve brandwering ontwerpt en vervaardigt, stelt sinds 2013 meer dan 10 maatwerkers van het maatwerkbedrijf  Trianval (Wetteren) te werk. Deze maatwerkers worden ingeschakeld in het assemblageproces van brandwerende kleppen in de fabriek te Oosterzele. 

Lees meer  

Houblonesse heeft uw stem nodig!
Gepubliceerd op: 03-05-2022

Het streekproductenmerk Houblonesse is 1 van de 3 finalisten geworden om de felbegeerde "Food Waste Award 2022" in de wacht te slepen.

Hierbij een warme oproep om voor hen te stemmen!

Lees meer  

Vacatures bij VIVO
Gepubliceerd op: 10-03-2022

Ben je op zoek naar een job met veel afwisseling, heb je een hart voor de social-profitsector en werk je graag met fijne en boeiende mensen samen?
Dan heb je dat alvast gemeen met het team van VIVO.

Er zijn 3 openstaande vacatures bij VIVO

 

Lees meer  

Groep Maatwerk werft nog eens aan!
Gepubliceerd op: 23-02-2022

Groep Maatwerk is op zoek naar een administratieve kracht met boekhoudkundig talent, onder andere voor de boekhoudkundige verwerking van verschillende fondsen voor bestaanszekerheid in de sector van de maatwerkbedrijven.

We zoeken iemand die punctueel en nauwkeurig werkt en liefst ervaring heeft met boekhoudkundige pakketten.

 

 

 

Lees meer  

Nieuwe WerkVormen rond arbeidsattitude
Gepubliceerd op: 27-01-2022

Heel wat nieuwe werknemers in onze sector kampen met issues rond arbeidsattitude (te laat komen, asociaal gedrag op de werkvloer vertonen, instructies niet begrijpen). In deze editie van WerkVormen gaan we op zoek naar antwoorden die de maatwerkbedrijven hierop formuleren.

Komen onder andere aan bod: het initiatief ZOWE van Groep WAAK, waar de brug naar werk geslagen wordt, de 'zoek de mens achter de problematiek' aanpak die OptimaT en Blankedale hanteren, de Nektari Academy way, de VOLA stages bij BWB en de zelfsturende teams bij De Springplank.

Interesse? Vraag je digitale exemplaar aan via nathalie.colsoul@groepmaatwerk.be !

Lees meer  

Pages