Terug naar het overzicht  

Maatwerkbedrijf Werminval wordt Stroom Maatwerk

Het maatwerkbedrijf WerMinVal vzw viert haar zestigste verjaardag met een naamsverandering “Stroom maatwerk”. De keuze voor Stroom is een bewuste keuze. Jonny Coulon, algemeen directeur: "Het voormalige 'Werk voor MinderValiden' dekte niet langer de lading. Sociale economie is booming business geworden met een breder takenpakket, meer diensten en een diverser publiek op de maatwerkvloer, zoals ex-gedetineerden en nieuwkomers.

De nieuwe naam is een ode aan Antwerpen, stad aan de stroom. We hebben hier in zestig jaar kunnen groeien tot een bedrijf met meer dan 500 medewerkers, twee vestigingen en een klantenbestand dat nog steeds toeneemt onder meer dankzij de aanwezigheid van de haven.
 
Bovendien staat stroom ook voor energie, wat voor vooruitgang en leven zorgt. Een naam, waarvoor we geen branding marketing consult nodig hadden, maar het idee kwam van een medewerker. Daarna hebben we meteen in ons bedrijfsrestaurant een grote graffiti muur gecreëerd, met stad Antwerpen en haar stroom (de Schelde). Stroom omschrijft helemaal waar we voor staan."

Bekijk de reportage van ATV over de naamsverandering via deze link.

Meer info? http://stroommaatwerk.be.

Gepubliceerd op: 29-09-2021