Terug naar het overzicht  

Nieuwe editie WerkVormen: Ontdek waarom maatwerkbedrijven in het hart van de economie staan

In het nieuwe nummer van WerkVormen tonen we waarom maatwerkbedrijven vandaag meer dan ooit in het hart van de economie staan.

Al jaren zijn maatwerkbedrijven gewend flexibel en snel in te spelen op veranderende noden van klanten en stakeholders. Zo konden de maatwerkbedrijven ook tijdens de afgelopen coronaperiode wendbaar tegemoetkomen aan de noden van hun klanten. Alcoholgels en mondmaskers produceren, miljoenen mondmaskers verdelen naar rust- en ziekenhuizen, beschermingsmateriaal klaarstomen voor verkoop via automaat,… Het is slechts een greep uit de activiteiten die onze maatwerkbedrijven de afgelopen maanden snel en efficiënt ontwikkeld hebben.

Heel wat reguliere bedrijven hebben de afgelopen maanden door de coronacrisis ook geworsteld met een verstoorde toelevering.  Bedrijven hebben gemerkt dat een lange, complexe supply chain met veel toeleveranciers risico’s inhoudt. Productieprocessen haperden door ontregelde toeleveringsketens die het gevolg waren van de lockdowns in de verschillende delen van de wereld.

Ook daar komen onze maatwerkbedrijven vandaag als betrouwbaar en lokaal alternatief in beeld. In WerkVormen leest u alvast een paar voorbeelden van bedrijven die er resoluut voor kozen hun voorraden niet langer naar Oost-Europa te verschepen, maar een maatwerkbedrijf onder de arm te nemen voor lokale productie. Want lokaal ondernemen, dat is slim ondernemen.

Ook uw examplaar van WerkVormen bestellen? Mailtje naar nathalie.colsoul@groepmaatwerk.be .

Gepubliceerd op: 05-01-2021