Terug naar het overzicht  

Op 01/01 wordt Footstep ODAS!

Het Brugse maatwerkbedrijf Footstep krijgt vanaf 1 januari een nieuwe naam. Het bedrijf begon in 1966 als ‘Brugse Beschutte Werkplaats’. Later werd het Arcotec. In 2010 gingen Arcotec en de sociale werkplaats Loca Labora actief samenwerken en vanaf 2015 gingen beide bedrijven verder onder de naam Footstep. 

Maar die naam dekte de lading niet langer, vertelt Guy Vanhoutte, algemeen directeur: “Ons bedrijf is ondernemend, duurzaam, ambitieus en sociaal. We hebben een breed gamma aan activiteiten en we zijn creatief in het vinden van nieuwe markten. Onze medewerkers groeien mee, ze gaan steeds de uitdaging aan om nieuwe zaken onder de knie te krijgen.

Onze nieuwe naam ‘ODAS’ past hier perfect bij. Het is de verbastering van het Franse “audace” en betekent ‘durf of lef’. Deze naam straalt uit waarvoor we staan: samen met onze partners en medewerkers gaan we nieuwe uitdagingen aan en maken we dagelijks het verschil.

Binnenkort heeft ODAS trouwens ook een extra locatie. Guy: “Er wordt momenteel naarstig gebouwd in de Pathoekeweg 11G. De afdelingen voor het produceren van metaaldraadartikelen, montage en verpakken van non-food verhuizen in het voorjaar 2024 naar daar.”

Contact opnemen met ODAS? Dat kan via info@odas.be

Gepubliceerd op: 05-12-2023