Terug naar het overzicht  

Pidpa wordt ambassadeur van de maatwerkbedrijven

Fijn nieuws! Pidpa, Antwerps integraal waterbedrijf, is ‘ambassadeur van het jaar’ voor de sector van de maatwerkbedrijven. Meteen de allereerste keer dat een intercommunale het tot ambassadeur schopt. Bovendien werken zij samen met meerdere maatwerkbedrijven in Vlaanderen. 

“Maatwerkbedrijven voeren diverse taken voor ons uit, gaande van het groenonderhoud aan onze gebouwen, het onderhoud van grachten, maar ook het onderhoud van hydranten”, vertelt Eddy Troosters, CEO van Pidpa. “Het is die diversiteit aan mogelijkheden die we met ons ambassadeurschap onder de aandacht willen brengen. Want zelfs traditionele partners van de maatwerkbedrijven, zoals gemeentes, kennen niet altijd alle activiteiten die maatwerkbedrijven uitvoeren. Bovendien zijn wij onder de indruk van de manier waarop de maatwerkbedrijven ons ‘ontzorgen’. Zij denken met ons mee over de best mogelijke manier om taken te organiseren en helpen ons op die manier onze werkprocessen te optimaliseren. Ook dat aspect willen we met het ambassadeurschap onder de aandacht brengen.”

Pidpa gaat nu een jaar lang actief communiceren over deze samenwerking, om zo nog veel meer bedrijven en organisaties warm te maken voor een samenwerking met de sector.

To be continued dus!

Lees het volledige persbericht over de samenwerking hieronder.

Gepubliceerd op: 15-11-2023