Terug naar het overzicht  

Rf-Technologies ambassadeur Maatwerkbedrijven 2022

Bernard Santens, gedelegeerd bestuurder Rf-Technologies, motiveert de samenwerking met Trianval als volgt: “Voor Rf-Technologies betekent de samenwerking met Trianval een duurzame synergie met maatschappelijk verantwoord ondernemen. De samenwerking met Trianval is voor ons waardevol in het assemblageproces waar betrouwbaarheid vooropstaat. Oog voor detail en afwerking is in onze sector enorm belangrijk. Door met een vast team te werken, hebben de werknemers van Trianval de processen goed onder controle, waardoor er kwaliteitsvol werk afgeleverd wordt. We zien het als onze taak om hun talenten maximaal te ontwikkelen via begeleiding en opleiding.  Hierdoor ontstaat een nauwe samenwerking die ook het zelfvertrouwen van de maatwerkers ten goede komt. We zijn zeer trots op onze samenwerking en promoten dit zeker vanuit onze eigen ervaring om zo andere bedrijven te inspireren.”

Luc De Maesschalck, directeur van Trianval,  ziet in de samenwerking met Rf-Technologies volgende meerwaarde: “ Rf-Technologies is een klant die zorgt voor een grote continuïteit in de tewerkstelling van een team maatwerkers. Dit gebeurt in een partnership met respect voor elkaars inzichten en know-how. Uiteraard zijn het bovenal de maatwerkers en de begeleider die iedere dag kwaliteitsvol werk leveren. De klant investeert mee in onze medewerkers, houdt rekening met hun mogelijkheden en tracht in hun processen werk op maat aan te bieden. De samenwerking met Rf-Technologies is een voorbeeld van hoe een enclave moet zijn. Deze enclave creëert een geborgen inclusie in een hoogtechnologisch bedrijf. Het team maatwerkers maakt deel uit van  Rf-T, ze participeren er aan het productieproces. Ook de sociale dimensie en de eigenheid van iedere  maatwerker geniet aandacht. Het vangnet van het maatwerkbedrijf blijft, naast de rol van de begeleider, essentieel in dergelijke succesvolle samenwerking." 

Ieder jaar benoemt Groep Maatwerk een ambassadeur. Dit is een bedrijf of organisatie die structureel samenwerkt met een maatwerkbedrijf en bereid is de meerwaarde van deze samenwerking extern te communiceren. Voor 2022 wordt Rf-Technologies de ambassadeur.   De voorbije jaren hebben onder andere Colruyt, Engles Logistics, Jansen Pharmaceutica, JBC, Picanol, Telenet, Tiense Suikers, Tupperware en TVH het ambassadeurschap opgenomen.

Groep Maatwerk is verheugd dat een technologisch gedreven bedrijf als Rf-Technologies bereid is te getuigen over de samenwerking met een maatwerkbedrijf en de meerwaarde van deze samenwerking. 

Gepubliceerd op: 26-04-2022